Vuoden 2014 toimintaa:

Yhdistys avustaa jäsenten uinti- ja kuntosaliharrastusta 5 ilmaista kertaa / jäsen. Toimipaikoissa lista mihin käynnit merkataan. Alennuksen saa Puikkarista tai Kuntonevalta.

Vuosikokousten ja tapahtumien ajankohdat ilmoitetaan Pudasjärvi-lehdessä, Iijokiseudussa ja nettisivuilla. Yleiset kokoukset ovat kaikille jäsenille tarkoitettuja. Lämpimästi tervetuloa kokouksiin!

Yhdistys tukee taloudellisesti jäsenten osallistumista liiton järjestämiin tapahtumiin. Tuen määrästä päätetään, kun tapahtuma on ajankohtainen.

Yhdistys muistaa ammattiin valmistuvia jäseniä pienellä lahjalla. Ota yhteyttä, niin toimitamme sinulle lahjasi.

Pikkujoulut ovat keränneet parina viime vuotena mukaan reilusti osanottajia. Toivottavasti kiinnostus jatkuu tänäkin vuonna.  Ota yhteyttä hallituksen jäseniin, jos sinulla on ehdotuksia yhdistyksen toiminnasta tai koulutustoiveita. Tervetuloa mukaan!