Miten liityn jäseneksi?

Aloittaessasi työt, ota heti yhteys työpaikkasi luottamusmieheen. Häneltä saat jäseneksi liittymislomakkeen ja valtakirjan jäsenmaksun perimistä varten. Täytettyäsi lomakkeet, palauta ne puheenjohtajalle tai jäsenasiainhoitajalle. He toimittavat jäsenhakemuksesi yhdistyksen hallitukselle, joka hyväksyy sinut jäseneksi ja huolehtii, että saat jäsenkortin ja liiton lehden. Jos olet liittynyt jo aikaisemmin osastoomme tai olet muuttanut muualta, ilmoita palkkatoimistoon tieto asiasta samalla, kun toimitat mm. verokortin ja pankkitilisi numeron työnantajalle.

Jos jäät työttömäksi ja olet epätietoinen, miten sinun pitää toimia, ota yhteyttä oman osastomme jäsenasianhoitajaan Lea Holappaan (puh. 08-8202441 (työ) 040-5146907.

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä kun hakemuksesi on käsitelty.

Liittyminen paikallisyhdistyksen kautta

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.